onsdag 30 maj 2012

Magnus opus

Om du inte är Porschetokig så har du kanske inte hört talas om Magnus Walker. Kort beskriven så är han engelsman, numera boende i Los Angeles, kring de fyrtio, med långt skägg och långa dreadlocks. Och med ett Porscheintresse som överglänser de flestas. Genom åren har han ägt ett fyrtiotal 911:or, de allra flesta av tidig årsmodell (1964-73). Han nöjer sig inte med att äga dem, utan han ser också till att renovera dem och bygga om dem till ännu sportigare skapelser. Kort sagt; Han lever det liv som många av oss bara drömmer om. Snart har dessutom en dokumentär om honom premiär, och trailern har bara på ett par dagar fått nästintill viral spridning i (och utanför) den internationella Porschevärlden. Även om man inte är speciellt intresserad av just Porsche så har man nog behållning av filmen, dess budskap går att tillämpa på vilket bilmärke som helst. Och fotot är helt fantastiskt. Så håll till godo!

Om du vill läsa mer om Magnus så rekommenderas ett besök på forumtråden om hans bilsamling. Han har även en rudimentär hemsida.

2 kommentarer:

  1. Snacka om att ha ett brinnande intresse och fotot är ju helt grymt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tycker trailern lyckas förklara varför vi gillar bilar så mycket... Så nästa gång någon undrar så är det bara att visa denna.

      Radera