lördag 12 november 2011

Muskelbil i miniformat, blogginlägg i miniformat

Som ni märker har småbarnslivet inverkat menligt på bloggens uppdateringsfrekvens. I ett försök att råda bot på detta kommer framtida inlägg vara betydligt mera "quick and to the pointless", för att travestera mina husgudar Queens of the Stone Age. Nå, så låt oss då alltså komma till sak:

På samma parkering som tidigare gett oss såväl en Mini Cooper som en mycket välvårdad Opel Kadett hittade jag denna Toyota Corolla -78. Bilen har haft nio ägare och är lite extra rolig eftersom den dessutom har ett par tidsenliga eftermarknadstillbehör; slotmagsfälgar och dubbla radioantenner (även om det sistnämnda andas mera åttio- än sjuttiotal).

Vid sidan om fälgarna gör den svarta motorhuven sitt till för att ge ett intryck av en muskelbil i miniatyr. Fast utan muskler då, eftersom radfyran endast lämnar 53 hk.

Det fåtal läsare som följt denna blogg sedan starten kanske kommer ihåg att en likadan Corolla figurerat här tidigare. Det var tider det, när bilarna var i bättre skick och inläggen var längre!

4 kommentarer:

 1. Vilken hårding! Alltid lika kul med en japansk 70-talare. Noterar även en liten vinge över bakrutan.

  SvaraRadera
 2. Jag håller med! Slotmags är ingen favorit, men de är nog de hårdaste fälgarna man kan ha.

  SvaraRadera
 3. Svarta motorhuv (glasfiber, nääää!) och slotmags-fälgar! Bara det osar ju muskelbil. :-D

  SvaraRadera
 4. Den är ju så harmlös att den blir jättekaxig!

  SvaraRadera